Bildäck

När du kör bil, är säkerhet och komfort baserat på fyra kontaktytor i storlek som ett mindre vykort. Därför är det viktigt att du väljer de däck som passar din bil och körning. Super Däck Service har däck i alla prislägen – allt från ekonomidäck till topprodukter från de stora däcktillverkarna.

Slageryds är en däckverkstad som vet det mesta om däck och dess egenskaper – väggrepp, rullmotstånd, hastighet, belastning och däckljud. I samråd med dig väljer vi den bästa lösningen utifrån din bil och ditt behov.

MONTERING OCH BALANSERING
Korrekt montering och balansering har stor inverkan på komforten och däckens livslängd. SDS specialutbildade medarbetare går alltid noggrant tillväga och ser till att din bil klarar många tusen komfortabla kilometer på vägarna.

ALLROUNDDÄCK? Vi hör ofta att det frågas efter däck som man kan köra med året runt. Det finns inga sådana däck och de däck som ibland används för året runt körning är dubbfria vinterdäck, sk. friktionsdäck. De är dåliga på sommarvägar, särskilt om det regnar, och dessvärre slits de mycket snabbt när det är varmt. Vi rekommenderar vinterdäck på vintern och sommardäck på sommaren – främst för er egen säkerhet.

Vi har öppet

Måndag–Tordag:... 7:00–16:30
Fredag:............... 7:00-16.00

Säkra reparationer med Mekonomen Bilverkstad

Ansök gärna om Mekonomen kortet. Delbetala i 4 månader räntefritt Slageryds Bil & Traktor servar och reparerar alla bilmärken med modern och avancerad teknik.

Läs mer

Super Däck Service - ett säkert val

Dela upp betalningen på 5 månader. Ingen ränta, inga avgifter.